Ervaringen

Beste klant en geïnteresseerden,

Graag hoor ik van u wat uw ervaringen zijn met mijn lichtarmaturen. Ik verzoek u dan ook vriendelijk hieronder uw ervaringen te delen.

Bij voorbaat dank,

Edy ten Berge

 

 
3 reacties op “Ervaringen”

 1. Trees Blom schreef:

  Ik heb ook zo’n geweldige hele nieuwe lamp van Edy. Een heelbescheiden armatuur, maar een prachtig licht: overdag aangenaam en bescheiden en ’s avonds moeiteloos overschakelen naar een helder licht om bij te lezen of te handwerken.
  Ja ik heb nog lampen van de eerdere series om boven een tafel te hebben, met gezellig licht bij het eten, of scherp licht om werken. Ik zou ze niet meer kunnen missen.
  Trees Blom

 2. Trees Blom schreef:

  Ik heb sinds een paar weken een prachtige lamp van Edy, het nieuwste model. Hij past prachtig in mijn appartement, heel slank, maar met een geweldig mooi licht. Overdag heel bescheiden en ’s avonds heel warm en uitbundig. Fijn om de krant bij te lezen, te borduren of van alles te doen. Ik geniet er elke dag van!! Bedankt, Edy!

 3. Joost Drijvers schreef:

  Met de Iris Rainbow Surround Lighter kan ik moeiteloos uren achter elkaar werken zonder echt moe te worden en lees ik ’s avonds zonder moeite nog een heerlijk boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Biloba Wandlamp
Iris Standaard werklicht
Iris Standaard rechthoekige vorm
Iris Trilight werklicht
Iris Standaard Pia vorm
Iris Rainbow Downlighter
Iris Rainbow Down lighter